Citat

”Elias Trollkarln är absolut förtjusande att arbeta med. Proffsig på alla plan, trevlig mot hela sällskapet och i absolut världsklass när det kommer till magiska trollerikonster.” - Wenche Solberg, AB Svenska Spel

”En spännande, roande och ‘trollbindande’ underhållning som lockade till många skratt. Duktig på att känna in och involvera hela publiken.” - Vårdförbundet, avdelning Gotland.

”Elias levererade ett högklassigt mingeltrolleri för oss på en lunch för våra kunder och personal. Tros att vi satt vid flera bord, och det var många vinklar att ”tjuvkika” och försöka lista ut hur han gjorde var vi alla helt fascinerade. Elias trollar nära, och inkluderar publiken vilket höjer upplevelsen. Bra underhållning och en extra krydda till lunchen!” - Jenny Beskow, Särnmark Assistans AB.

”Elias underhöll oss på Barnens dag i Slite, mycket populärt bland både barn och vuxna! Det är så mycket mer än bara trolleri; charmig, magisk och rolig underhållning som passar alla. Kommer att ta chansen att se honom igen så snart vi kan. Rekommenderas!” - Ica Nära, Slite.