Turné på Åland 2016

Jag kan stolt presentera min och Andreas turné på Åland. En humoristisk trolleriföreställning i ett teatraliskt format. Det är en riktigt härlig blandning och det har varit en väldigt spännande föreställning att skriva. Håll till godo:

till hemsida

Det du ser här ovan är affischen till föreställningen Tretton trollkarlar och en Farsa. Föreställningen utspelar sig på den lokala trolleriklubben. Ludde, 10 år gammal, kommer till klubben för första gången och skall göra sitt intagningsprov för att få vara med. Med sig har han sin Farsa som bestämmer sig för att kolla runt lite och lära känna några av medlemmarna. Vi får följa med in i föreningen och se hur det är på en riktig trolleriklubb, och det är inte flygande mattor, kvastar eller ugglor. Det är försenade medlemsavgifter, konstiga gubbar och löjliga intriger.

Elias och Andreas har skrivit en föreställning som är både en trolleriföreställning och en teaterkomedi. Med hjälp av att blanda sina kunskaper inom humoristisk teater och trolleri bryter de nu helt ny mark genom den här härliga, glädjefyllda föreställningen. De båda spelar flera olika karaktärer i föreställningen, som man ser på affischen, och det är dessa figurer som vi får följa. Formatet är unikt men föreställningen är väldigt lätt att ta till sig, för en dryg timme så förflyttas man in i den lilla trolleriklubben och får känna hur det känns att vara en av medlemmarna. En upplevelse som ganska få i världen fått vara med om.

Föglö

Vikingaborg
12/3 – 19:00

Jomala

Önningebymuseet
13/3 – 14:00

Kökar

Kökar skola
18/3 – 19:00

Mariehamn

Hotell Arkipelag
29/3, 1/4, 2/4 – 19:00

Brändö

Åva byagård
19/3 – 17:00

Trollkarln från Öja
Andreas Anterot och Elias Bjärgvide efter Gotlandsturnéns sista föreställning av ”Trollkarln från Öja – återvänder”. November 2016.
.